Viool kopen

Ruime keuze aan violen

U heeft zin om een nieuw instrument te bespelen en de keuze is uitgegaan naar de viool. Daarvoor moet u een viool kopen en bent u op zoek naar een mooi instrument. Daarvoor bent u bij HJMusic uit Groningen aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een muziekwinkel en al jaren actief in de verkoop van muziekinstrumenten. Wij importeren voor u muziekinstrumenten bij een zeer betrouwbare leverancier en verkopen onze producten op de Nederlandse markt. Wij richten ons op kwalitatief goede instrumenten die wij aan u verkopen tegen een marktconforme prijs. Het belangrijkste is dat wij u graag van dienst zijn en adviseren over onze instrumenten. U kunt bij ons gemakkelijk en snel een viool kopen, daarvoor kunt u nu een kijkje nemen in onze webshop.

Wilt u direct een viool kopen? Bekijk ons aanbod en bestel nu!

Strijkinstrumenten

Viola – Alt Viool

129.00

Strijkinstrumenten

Viool 4-4 VL 12

59.00

Strijkinstrumenten

Viool 4/4/ Design Wit

75.00

Producten in de webshop

Alle producten in onze webshop zijn 100% nieuw en worden verzonden in de originele verpakking. In onze webshop kunt u alle producten terugvinden die wij momenteel in de verkoop hebben. Het kan allemaal erg snel geregeld zijn en daardoor kunt u rekenen op snelle service van ons. U bent een beginnende muzikant en wilt zo snel mogelijk aan de slag. Daarom staan wij voor u klaar en kunt u bij ons snel een viool kopen. Middels onze online webshop kunnen wij u snel en eenvoudig van dienst zijn.

Viool kopen? Vraag ons naar meer informatie

Heeft u vragen over een viool of wilt u meer weten? Dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@hjmusic.nl. U kunt ook bellen met 06-13594659, wij zijn ALLEEN telefonisch bereikbaar op werkdagen van 17.00 – 18.00 uur. Op onze website kunt u ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw vragen worden snel beantwoord.

viool kopen

Service

We hechten veel waarde aan goede service. Wij staan altijd voor u klaar en wij denken onze kennis over de instrumenten graag met u. Als u kiest voor een viool kopen dan helpen wij u graag verder. Er zijn verschillende mogelijkheden en wanneer het voor u de eerste keer is dat u naar een viool gaat kijken, dan helpen wij graag verder. Wij leggen uit welke opties u heeft en aan de hand daarvan kunt u een keuze maken wat het beste bij u past. Door ons ruime aanbod vindt u hier zeker wat u nodig heeft.