Tuba kopen

Bestel uw tuba bij HJ Music

Zoekt u een bedrijf waar u een mooie tuba kunt kopen? Heeft u behoefte aan een betrouwbare leverancier en producten van de beste kwaliteit? Dan bent u bij HJ Music aan het juiste ‘online’ adres. Wij zijn namelijk al jaren de expert op het gebied van muziekinstrumenten en muziektoebehoren. U vindt al onze producten in een uitgebreide webshop met een ruim assortiment met een hoogwaardige kwaliteit. Wij richten ons vooral op de beginnende muzikant, maar ook meer ervaren artiesten kunnen bij ons terecht. Wanneer u een tuba wilt kopen, heeft u vaak behoefte aan meer informatie en advies. De muziekspecialisten die bij HJ Music werken, helpen u dan graag bij het maken van een keuze. Neem dus gerust contact met ons op. Laat ons u helpen wanneer u een tuba gaat kopen.

Nu een tuba kopen? Bekijk ons aanbod en bestel direct!

Uitverkocht

Blaasinstrumenten

Tuba

559.00

Blaasinstrumenten

Tuba

699.00

Toebehoren Blaasinstrumenten

Reinigingsset Euphonium,Tuba en Alt Hoorn

23.00

Toebehoren Blaasinstrumenten

Harpje voor Tuba gebogen (Goud)

20.00

Toebehoren Blaasinstrumenten

Harpje Tuba recht

20.00

De tuba

U heeft besloten dat u een tuba wilt kopen. Het is dan verstandig om meer informatie over dit muziekinstrument in te winnen. Wij informeren u alvast over de achtergrond van de tuba. Een tuba is een koperen blaasinstrument in het bas-register.

Er zijn verschillende soorten tuba’s. Zo is er een eufonium (tenortuba) en de bastuba. Vroeger werd de tuba bespeeld in militaire blaasorkesten. Tegenwoordig zien wij hem vaak als blaasinstrument in ensembles en orkesten. Het instrument is zeker geschikt voor professionele spelers. In het assortiment van HJ Music vindt u ook verschillende soorten tuba’s. Tevens bieden wij verschillende toebehoren voor uw tuba zoals een harpje, een reinigingsset en een mondstuk. Bekijk ons volledige aanbod in de webshop.

Tuba kopen

Een tuba kopen in onze online winkel

Het doel van HJ Music is om muziekinstrumenten met de beste kwaliteit te verkopen tegen een marktconforme prijs. Wij hebben een uitgebreide webshop met een duidelijk overzicht van het gehele assortiment. Wij selecteren alleen de beste producten voor u. Wanneer u een tuba gaat kopen, vindt u een duidelijke productomschrijving en productspecificaties. Zo bent u goed geïnformeerd wanneer u een tuba besluit te kopen. Heeft u behoefte aan meer informatie over het product? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Onze muziekspecialisten adviseren u graag wanneer u een tuba wilt kopen.

Bezoek onze webshop voor het hele assortiment

Bent u van plan om een tuba te kopen? Of wilt u meer informatie over de tuba of een van onze andere producten? Bezoek dan snel onze webshop. Verder kunt u ook eenvoudig contact met ons opnemen via het online contactformulier op onze website. Tevens kunt u ons bellen via het telefoonnummer 06-13594659, wij zijn ALLEEN telefonisch bereikbaar op werkdagen van 17.00 – 18.00 uur. Wij helpen u graag wanneer u een tuba wilt kopen!