Groningen

Online muziekinstrumentenwinkel

HJMusic is een online muziekwinkel opgericht in Groningen en al vele jaren een betrouwbare plek om uw muziekinstrumenten online te kopen. U bent bij ons aan het juiste adres voor hoge kwaliteit instrumenten. We importeren de instrumenten bij een gerespecteerde importeer en verkopen ze via onze webshop op de Nederlandse markt.

Webshop

Bent u een beginnend muzikant en zoekt u een kwalitatief goed muziekinstrument tegen een scherpe prijs? Dan moet u bij HJMusic zijn! We hebben een ruim aanbod aan instrumenten en toebehoren o.a. blaasinstrumenten, instrumenten voor kinderen, snaarinstrumenten, versterkers, strijkinstrumenten en meer. Wij leveren onze instrumenten niet alleen in Groningen, we bezorgen door heel Nederland. Alle instrumenten in onze online muziekwinkel zijn 100% nieuw en u ontvangt ze in de originele verpakking.

Ruime keuze

We kunnen u niet alleen snel het door u gewenste instrument leveren, u hebt bij ons ook veel te kiezen. In onze webshop kunt u o.a. een gitaar, viool, saxofoon of klarinet kopen. Kunt u een instrument niet in onze webshop vinden neem dan contact op. We beschikken ook over een brede kennis over muziekinstrumenten dus ook voor advies kunt u ons bereiken.

Contact opnemen

Wilt u een kinderdrumstel kopen maar heeft u nog vragen? Of wilt u graag meer informatie voordat u uw akoestische gitaar gaat kopen? Dat kan altijd. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag! Bellen kan met 06-13594659, wij zijn ALLEEN telefonisch bereikbaar op werkdagen van 17.00 – 18.00 uur, mailen mag natuurlijk ook info@hjmusic.nl. HJMusic de Muziekwinkel uit Groningen staat voor u klaar.

muziekwinkel groningen