Concertina kopen

Eenvoudig online uw concertina kopen

Wilt u een concertina kopen in een webshop die staat voor kwaliteit? Dan bent u bij HJ Music aan het juiste adres. Als fervent muziekliefhebbers staan wij voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze wanneer u een concertina wilt kopen. Heeft u vragen over de functies en het geluid van de concertina? Wij delen graag onze muzikale kennis zodat u uiteindelijk de juiste keuze maakt in onze online webwinkel. Bekijk ons ruime aanbod online en plaats eenvoudig en snel uw bestelling. Voor kwaliteit in muziekinstrumenten voor de beginnende muzikant, is HJ Music uw betrouwbare leverancier.

Bekijk ons aanbod concertina’s en bestel direct!

169.00
Uitverkocht
169.00
Uitverkocht
199.00
Uitverkocht

Accordeons

Concertina Koffer

39.00

Welke concertina wilt u kopen?

De concertina, familie van de accordeon, zijn er in diverse soorten. Op het eerste gezicht lijken deze veel op elkaar, maar wanneer men goed kijkt, ziet men dat de knoppen en bijbehorende tongen (de metalen stripjes die gaan trillen als er lucht langs wordt geblazen) op verschillende wijze zijn georganiseerd.

Het meest bekend zijn de Engelse/Anglo concertina. Deze instrumenten vinden hun oorsprong in Engeland en hebben een metalen mechaniek. Ook is er de Duitse concertina, met een houten mechaniek. Bent u er al uit welke concertina u wilt kopen? HJ Music helpt u graag met het maken van de juiste keuze als u een concertina wilt kopen!

Concertina kopen

Onze missie

De missie van HJ Music is het verkopen van kwalitatieve instrumenten, voor de beginnende muzikant, tegen voordelige prijzen. U kunt onder andere uw concertina kopen en eenvoudig bestellen in onze webshop. De producten worden geleverd in de originele verpakking. Maar ook voor muziekadvies bent u van harte welkom bij HJ Music. Heeft u vragen wanneer u een concertina wilt kopen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt het volledige aanbod eenvoudig in onze webshop bekijken.

Bestel nu in onze webshop!

Heeft u vragen of wilt u advies over de aanschaf van uw concertina? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer: 06-13594659, wij zijn ALLEEN telefonisch bereikbaar op werkdagen van 17.00 – 18.00 uur. HJ Music staat voor u klaar wanneer u uw concertina wilt kopen! Bestel snel in onze webshop!