Akoestische gitaar kopen

De akoestische gitaar die u zoekt

Als u een akoestische gitaar wilt kopen, dan kunt u terecht bij HJMusic uit Groningen. Wij zijn namelijk een muziekwinkel en al jaren actief in de verkoop van muziekinstrumenten. Wij importeren muziekinstrumenten bij een zeer betrouwbare leverancier en verkopen onze producten op de Nederlandse markt. Wij willen kwalitatief goede instrumenten verkopen aan de beginnende muzikant tegen een marktconforme prijs. Wij hebben voor de mooiste producten geselecteerd tegen de scherpste prijzen. Heeft u besloten een akoestische gitaar te kopen, dan hoeft u niet meer verder te zoeken want u vindt bij ons een ruim assortiment aan gitaren.

Direct een akoestische gitaar bestellen? Bekijk hieronder een greep uit onze collectie

Instrumenten voor kinderen

Kindergitaar 1/4 Roze Diva

39.00

Snaarinstrumenten

Jazz Blues E Gitaar Naturel

179.00

Snaarinstrumenten

Beatle Bas Gitaar Sunburst

169.00

Nieuwe producten

Alle producten zijn 100% nieuw en worden verzonden in de originele verpakking. Middels onze online webshop kunnen wij u snel en eenvoudig van dienst zijn. U kunt alle producten bekijken en een keuze maken wat u wilt hebben. U kunt ook uw vragen aan ons stellen wanneer u meer over een instrument wilt weten. U kunt gemakkelijk en snel een akoestische gitaar kopen, als u maar weet wat uw wensen zijn! Laat u daarom inspireren door onze uitgebreide collecrtie en maak uw keuze zodat u snel muziek kunt maken.

akoestische gitaar kopen

Een akoestische gitaar kopen in onze webshop

In onze webshop kunt u alle producten terugvinden die wij momenteel in de verkoop hebben. U kunt bij ons een akoestische gitaar kopen, helemaal nieuw en voor een scherpe prijs. Als beginnende muzikant wilt u ook een goed muziekinstrument, maar wilt u hier niet een fortuin aan kwijt zijn. Dit begrijpen wij en daar spelen wij dan ook op in. Wij vinden het belangrijk dat iedereen jong en oud muziek kan maken op een goed instrument.

Akoestische gitaar kopen? Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de akoestische gitaren die wij u verkopen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@hjmusic.nl. U kunt ook bellen met 06-13594659, wij zijn ALLEEN telefonisch bereikbaar op werkdagen van 17.00 – 18.00 uur. Uw vragen worden snel beantwoord. Op onze website kunt u ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee wanneer u op zoek bent naar een mooie akoestische gitaar of een ander muziekinstrument.